Om Trold & Blomst

Nyhed: Trold & Blomst er lukket fra d. 20 december 2017 frem til d. 1 april 2018 da jeg er ude og rejse med familien. Trold & Blomst vil blive åbnet op igen i april 2018.

Rigtigt godt nytår til jer alle. 

Om os:

Trold & Blomst er en dansk webshop som er etableret 2012 og drevet af Natascha Pedersen. Privat bor Natascha sammen med sin kæreste Tobias og deres fælles datter Liva på 5 år og søn Louis på 2 år.

Trold & Blomst designer palakter med tal og bogstaver til børneværelset. Samt en masse andre produkter. Natascha ønsker at skabe et sødt og unikt design som er lærerigt og sjovt. Trold & Blomsts produkter har udgangspunkt i at stimulerer barnets udvikling på en sjov og lærerig måde.

”Ideen om Trold & Blomst opstod da jeg følte, at der manglede indretning til børneværelset som var lærerigt og sjovt. Jeg synes, at barndommen skal være fyldt med sjove dyr og masser af farver som gør os glade. Mine dekorationer gør det sjovt for børn at lære alfabetet og tallene. Det handler om at få leg og læring til at gå op i ét”.

Navnet Trold & Blomst har en personlig betydning.

”Da jeg manglede et navn til virksomheden snakkede jeg med min søster og hun kom på navnet Trold & Blomst. Da jeg var lille blev jeg altid kaldt for blomst og min lillesøster blev altid kaldt for trold af vores mor. Hun kalder os det stadig engang imellem. Deraf kom navnet Trold & Blomst, som jeg syntes passer rigtig godt til mine produkter”.